REGUMMERADE ENTREPRENADDÄCK

Vid nyproduktion av entreprenad & industridäck består enbart stommen av 70-80% av allt råmaterial.
Om man från början fokuserar på att däcket skall få ett andra liv så tar man oftast hand om däcket bättre redan under första livet och får då längre livslängd, lägre service kostnader och bränsleförbrukningar. Den totala driftskostnaden för maskinen kan sänkas samtidigt som man hjälper till med en positiv insatts för miljön genom användandet av mindre naturresurser och mindre utsläpp.
Utvecklingen av regummerade entreprenaddäck har gått dramatiskt framåt de senaste åren och idag utklassar en högkvalitets regummering jämnförelse prissatta nya däck.
Vi jobbar nära med världsledande regummerings producenter med toppmodern tillverkningsprocess som speglar nydäcks tillverkningen.
Genom att använda enbart premium kvalitets däckstommar och de senaste gummiblandningarna är prestandan likvärdig nya premium däcksmärken för en bråkdel av kostnaden.
Premium märken såsom Bridgestone, GoodYear, Michelin och Yokohama är tillverkade för att vara regummeringsbara. Genom att ta hand om däck under dess första liv och regummera dem för ett andra liv, minskar du inte bara däckskostnaden per timme - du bidrar även positivt till att minska CO2 utsläppen i världen.