tyvärr så skrotas en hel del däck allt för tidigt idAg !
VILKET INNEBÄR STORA KOSTNADER FÖR ER OCH MILJÖN FÖR OSS ALLA.
 


För många företag med hjulburna fordon & maskiner inom entreprenad, gruv och industrihantering kan däck vara den 3:e största utgiftsposten och ses endast som ett nödvändigt ont och en kostnad.
De flesta jobbar inte aktivt eller har för dålig kunskap för att hålla ned däck konsumtionen och höja säkerheten.
Oftast tittar man endast på det initiala priset vid inköpet och väger ej in prestanda, funktion, bränsleförbrukning, servicekostnader, miljö och regummeringsbarhet. vårt fokus är att MAXIMERa däck OCH
FÄLGARS LIV!


 

tänk om !
tänk annorlunda ! 
tänk nytt !

Med små arbets insatser och att se det som en investering att välja rätt däck för uppgiften, bygga upp rutiner och jobba aktivt med att få ut maximalt liv på däcken under dess första liv och ser möjligheten att regummera dem för ett andra liv resulterar i lägre kostnader, högre produktivitet, säkerhet och bättre lönsamhet samtidigt som man hjälper till att minska användandet av råmaterial och utsläppen. 

 

OMDEFINIERA
ER EKOLOGISKA

ATTITYD!


Att jobba med premium produkter är för oss en självklarhet då det är det mest ekonomiska och ekologiskt försvarbara för både våra kunder och miljön. Vi samarbetar med världsledande producenter av nya och regummerade däck samt är distributör på den Nordiska markanden av Marangoni regummerade entreprenad & industridäckdäck. 

DET EKOLOGISKA INTELLIGENTA VALET!
Varje år reducerar Marangonis entreprenad regummeringar användandet av flera
tusen ton råmaterial såsom stål och gummi. Detta bidrar till mindre koldioxid
utsläpp. Till exempel. Genom att regummera 4st däck i dimensionen 23,5R25 istället för att köpa nya bidrar med ca. 2500Kg mindre koldioxid utsläpp ut i naturen (Likvärdigt med vad utsläppen för en normal lägenhet på 80m2 är under ett år).


EN EFFEKTIV OCH PÅLITLIG PRODUKT!
Marangoni entreprenad & industri regummeringar säkerställer utmärkta prestanda nivåer likvärdiga som nya däck av premium märken till en garanterat lägre timkostnad.
Kontinuerliga investeringar i forskning och utvecklingoch en kundorienterad regummerings process har gjort det möjligt för Marangoni att tillhandahålla rätt däck för varje applikation inom Entreprenad-, Gruv-, Hamn och Industrihantering.