premium nya och regummerade entreprenad & industridäck ! 

 

likvärdig

prestanda

livslängd 

 komfort

skydd

som nya däck av premium märken

premium = ekosmart* !
*ekonomiskt och ekologiskt smart!

Vad skiljer agnarna från vetet ?

Premium entrepenad & industri däckmärken såsom Bridgestone, GoodYear, Michelin och Yokohama är tillverkade för att vara reparer & regummeringsbara. De satsar stora resurser & pengar varje år att förbättra tillverkningsprocessen, produkterna, prestanda, gummiblandningar, livslängd, minska bränsle förbrukning mm. Några av dem har även satt upp mål att bli helt klimat neutrala inom snar framtid.

Alla däck förtjänar ett 2a liv ! 

Marangoni premium regummeringar återfödds med 100% prestanda ! Som med nya däck så finns det Premium och Budget/ Lågpris regummeringar. Tillverkningen av en Marangoni regummering speglar nydäcks tillverkningen med de bästa gummiblandningarna. Prestanda och livslängd är likvärdig nya premium däck.

I vissa fall genom regelbunden tillsyn och skötsel så kan man t.o.m. få ut ett 3:e liv på lastmaskinsdäck. Det är ekosmart !!

Liv 1 - premium ny däck!

ökad produktivitet!

Liv 2 - premium regummering!

minskade kostnader!

liv 3 - premium regummering!

minskade utsläpp!

entrepRenad och industrifälgar med oslagbar styrka!
 

En fälg utsätts för stora påfrestningar, framförallt i gruv och industriell hantering. Då är kvalité viktigt för säkerheten och livslängden. Vi tillhandahåller främst smidda fälgar pga den exceptionella styrkan och livlängden. Vi har en del vanliga standard dimensioner i lager och det vi inte har söker vi tag på eller tillverkar nya på beställning till det stora flertalet kända maskintillverkarna. Bland annat....


GREPP & skydd I VÄRLDSKLASS !
 


När förhållandena är tuffa så kan även de bästa däck skadas eller slitas ut i förtid vilket resulterar i högre timkostnader och större miljöpåverkan. Då kan kedjor vara bästa lösningen. De ökar skyddet och/eller greppet samt minskar däckslitaget och risken för onödiga stillestånd. 

 

Lite snack, mycket verkstad!

Under 2020 börjar vi klimatkompensera för våra transporter, energiförbrukning, resor mm. bl.a. genom trädplantering. Vi strävar även att de flesta av våra produkter är
" Made in Europe " i största möjliga mån samt att våra leverantörer bl.a. är kvalitets medvetna, respekterar mänskliga rättigheter och jobbar aktivt med att minska sin egen miljöpåverkan.
Därför har vi även valt att inte jobba med " Lågpris " produkter ! Då det innebär att man tar genvägar och att det i slutändan kostar mer än det smakar för slutanvändaren och miljön för oss alla.


" The common law of business balance prohibits paying a little and getting a lot - it can't be done. If you deal with the lowest bidder, it's well to add something for the risk you run.  And if you do that, you will have enough to pay for something better " .  John Ruskin
 

leverantörer