Om Oss

Med över 25 års erfarenhet inom däck- och fälgbranschen och bakgrund från Bridgestone, Alcoa Wheel Products och Marangoni Tyres har jag en lång och bred kunskap om allt inom däck och fälg.
Vi på OTRANE är experter på vad vi säljer och sätter oss alltid in i kundens behov och förhållanden där produkten ska användas.
Kundnöjdhet är alltid vår första prioritet och vårt mål är att alltid göra det bättre och leverera värden som överstiger kundens förväntningar.
Vårt fokus ligger på att hjälpa till att maximera livslängden på däck och fälgar, och därmed minska kundernas driftkostnader och miljöpåverkan. Vi är stolta över att göra vår del för att göra världen lite grönare. Vi tror på att ta första steget, och ingenting är omöjligt när det gäller att hitta den bästa lösningen för våra kunder.
Med min breda erfarenhet och djupa kunskap är jag övertygad om att jag kan tillföra värde till våra kunder genom att skapa starka relationer, leverera högkvalitativa lösningar och arbeta hårt för att uppnå gemensamma mål.

Mats Ruona

affärs idé

Jobba nära kunden och vara lyhörd.
Tillhandahålla innovativa produkter, lösningar och tjänster av högsta kvalité som hjälper till att minska kunders operativa kostnader och  klimatpåverkan. Göra en positiv inverkan på samhället och bidra till en mer hållbar framtid.

Vision

Varje däck skall rulla minst 2:a liv.

VÄRDEN

100% nöjd kund.
Kvalité
Ärlighet
Innovativt tänkande

KONTAKTA OSS:

  • Vad för produkt gäller det ?