LV FÄLGAR

Gianetti Ruote levererar stålfälgar till Europas ledande kommersiella fordons tillverkare OEM. Gianetti värderas av sina kunder för sin tekniska karaktär, och arbetar i Europa från ett tillverknings- och teknisk center beläget nära Milano, Italien.
Idag ingår Gianetti i Accuride Corporation och levererar Europas ledande tillverkare av nyttofordon - inklusive lastbilar, bussar och släpvagnar - med stålhjul som sträcker sig från 16 "till 24" i diameter och 6,75 "till 14,00" i bredd.

Den ursprungliga verksamheten kring vilken Accuride Corporation grundades, Accuride Wheels väg till globalt ledarskap började 1905 när Firestone Steel Products grundades som Firestone Tire and Rubber Companys första "spinoff"
Accuride Wheels har idag fem fabriker för tillverkning av stål- och aluminiumhjul i USA, Kanada och Mexiko och är den största nordamerikanska tillverkaren och leverantören av hjul för tunga och medelstora lastbilar och släpvagnar samt bussar, kommersiella lätta lastbilar och special- och militärfordon.