PUNKTERINGSSKYDD
 

Ride-On är inte bara ett annat däcktätningsmedel hopkokat i ett labb. Det har förtjänat sitt rykte genom att erbjuda världens mest avanserade däcktätningslösning.
Det är testat och kört i de mest extrema förhållandena bl.a. i världens snabbaste HD på Bonneville Racetrack i 440 Km/h, av amerikanska armen, polis, brandkår, åtskilliga åkerier, gruvmaskiner mm. och har monterats i mer än 300 000 fordon. Den är även också godkänd som en permanent lagning av de flesta större kända däckstillverkarna
,
 

Ride-On TPS är en gel-liknande vätska som används i förebyggande syfte. Vätskan består bl.a. av kevlarfibrer som är 6 gånger starkare än stål och som fylls eller pumpas in i däcket i samband med skiftning.
Väl inne i däckets luftkammare bildar den en skyddande beläggning på insidan av däcket som konditionerar däckstommen och förlänger däckens livslängd genom minskat luftläckage, rullar svalare och vid eventuell punktering reparerar däcket bokstavligen av sig självt.

Ride-On TPS finns i en mängd olika versioner, speciellt anpassade för de förhållanden de skall användas till. Motorcykel, ATV ( 4-hjulingar ), Personbil, Lastbil, Lantbruk, Entreprenad & Industrimaskiner.
Vid användning på entreprenad & industrifordon så används Ride-On HDOTR som tätar den hål på upp till 12,7mm.
Ride-On HDOTR underlättar även avmontering av däcken då hög värme över tid kan orsaka att däcket bränner fast i fälgen, resulterande i åtskilliga arbetstimmar med att pressa loss däcket från fälg med ökad risk för skador på däck och fälg. 
Vid använding på MC, Personbil, Lastbil & Buss: gör den skyddande beläggningen inte bara dina däck praktiskt punkteringsfria, men också kontinuerligt balanserade, resten av livet.

Ride-On TPS Coverage area